Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet
Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys

Naiset luovat turvallisen maailman.

Tule ja tutustu!

NNKY on kansainvälinen, ekumeeninen ja monikulttuurinen naisten ja tyttöjen liike, joka toimii 120 maassa noin 22 000 paikallisen toimijaverkoston voimin. Suomeen vuonna 1896 perustettu NNKY on yksi maamme vanhimmista naisjärjestöistä.

NNKY:ssä jokainen saa olla mukana omana itsenään. Erilaisuuden ymmärtämisen kautta rakennamme väkivallatonta ja turvallista yhteiskuntaa.

 

Paikallinen NNKY

NNKY:n paikallisyhdistyksissä on tarjolla erilaista toimintaa kaikenikäisille naisille. On mahdollisuus harrastaa, vaikuttaa, opiskella, ohjata kerhoja, järjestää tapahtumia, tehdä vapaaehtoistyötä ja kantaa vastuuta.
NNKY:n paikallisyhdistyksiä  on 25 ja ne toimivat 23 eri paikkakunnalla. Yhdistyksistä kolme on ruotsinkielisiä.

Suomen NNKY-liitto

Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä. Tärkeitä liiton työmuotoja ovat ekumenian edistäminen, naisiin kohdistuvan väkivallan vastustaminen sekä tasa-arvon edistäminen. Näkyvä Nainen on NNKY:n jäsenlehti.

Suomen NNKY-liiton ylläpitämä Tunturikeimiö on kodikas, kaikille avoin lomanviettopaikka ja toimintakeskus Jerisjärvellä Muoniossa, Lapissa.

Hotelli Helka toimii Helsingin Kampissa NNKY:n vuonna 1928 rakennuttamassa talossa.

Kansainvälinen NNKY

Suomen NNKY-liitto toimii yhteistyössä eri kirkkojen ja uskonnollisten yhteisöjen kanssa ja on osa Euroopan NNKY:itä sekä NNKY:n Maailmanliittoa.