Avoin työpaikka: Järjestökoordinaattori
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Suomen NNKY-liitto hakee järjestökoordinaattoria tukemaan ja kehittämään paikallisyhdistysten toimintaa

NNKY:n 24 paikallisyhdistystä toimii eri puolilla Suomea pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Naisten toiminta on monipuolista, omaehtoista ja paikallisesti vaihtelevaa. Liiton rooli on tukea paikallisyhdistyksiä ja tuoreen strategian mukaisesti vahvistaa NNKY-liikettä Suomessa, koordinoida naisten vertaistoimintaa (Kamalat äidit, Voimasiskot) sekä edistää nuorten naisten johtajuutta.

 

Järjestökoordinaattorina tuet paikallisyhdistyksiä niiden toiminnan kehittämisessä uusien toimijoiden mukaan saamiseksi. Tuet kiinnostuneita yhdistyksiä hankesuunnittelussa ja rahoituksen hankinnassa ja yhdistysten keskinäisen yhteistyön vahvistamisessa. Vahvistat yhdistysten vapaaehtoisten osallisuutta koordinoimalla liiton yhteisiä tapahtumia ja tuet ja seuraat yhdistysten arkea mm. vierailemalla yhdistyksissä. Viestit aktiivisesti liiton kanavissa paikallisyhdistyksistä ja toimit yhteyshenkilönä yhdistysten ja liiton välillä. Verkostoidut ja luot yhteistyötä NNKY-liikkeelle mielekkäiden tahojen kanssa.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva, esimerkiksi AMK-tutkinto sekä kokemusta järjestötyöstä. Olet kehittänyt uutta toimintaa yhdessä vapaaehtoisten kanssa ja sinulla on kokemusta hankerahoituksesta. Osaat järjestää tapahtumia ja olet halukas matkustamaan Suomessa. Työotteesi on kehittävä, valmentava ja fasilitoiva. Olet vahva viestijä ja vuorovaikutustaitoinen ja osaat suomea, ruotsia ja englantia. Verkostoidut ja kykenet yhteistyöhön erilaisten toimijoiden kanssa. Arvostamme lisäksi kokemusta yhdistyshallinnosta.

 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja: 

Anne Pönni (050 366 1707), NNKY-liiton pääsihteeri: 16.3.2020 klo 10-12, 17.3.2020 klo 12-14 ja 24.3.2020 klo 12-14.

 

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.3.2020 osoitteella **@**. Merkitse otsikkokenttään ”Järjestökoordinaattori”.

 

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vahvistaa tyttöjen ja nuorten naisten johtajuutta. Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, viestii ja vaikuttaa sekä julkaisee Näkyvä Nainen® -jäsenlehteä ja hoitaa valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.