Nuoret naiset tunturissa -viikko Tunturikeimiöllä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Nuoret naiset tunturissa - elämyksellinen viikko Tunturikeimiöllä Lapissa!

Tule kokemaan Lapin kaunis, syksyinen luonto energisessä nuorten naisten porukassa! Nuoret naiset tunturissa -viikko järjestetään 5.−9.8.2020 toiminta- ja retkeilykeskus Tunturikeimiöllä Muoniossa.

Viikon ohjelmassa on rentoutumista, päiväretkiä tuntureille, saunomista ja voimien keräämistä alkavaan syksyyn. Luvassa on myös revontulitreffejä öisin revontulia metsästäen. Nuoret naiset tunturissa -viikko on tarkoitettu 18–35-vuotiaille nuorille naisille.

Leiri maksaa osallistujalle 150 euroa, ja se pitää sisällään täysihoidon (matkakuluista jokainen vastaa itse). Matkustusmuodoista ja saapumisvinkeistä kerromme mielellämme lisää!

Ilmoittaudu nyt mukaan ja tule kokemaan Lappi kanssamme!

Luvassa on ikimuistoinen kokemus henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa Tunturikeimiöllä! Viikko toteutuu, jos osallistujia on vähintään 15.

Ilmoittautumisia pyydämme 1.6.2020 mennessä tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Leirikirjeen lähetämme laskun yhteydessä 1.6.2020. Leirimaksu erääntyy maksettavaksi 15.6.2020. Muista maksujärjestelyistä voit sopia ottamalla yhteyttä NNKY-liiton toimistonhoitajaan: **@** tai 050 337 8280.

Nuoret naiset tunturissa -viikon ohjelman kokoavat nuoret naiset Julia ja Elli ja viikon järjestää Suomen NNKY-liitto. NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on eri ikäisten, rohkeasti toistensa, yhteisöjensä ja koko maailman hyväksi toimivien naisten ja tyttöjen liike. Yli 100 maassa toimiva kansainvälinen NNKY-liike (YWCA) vahvistaa tyttöjen ja nuorten naisten johtajuutta ja sosiaalista pääomaa.

Tutustu lisää:

Tunturikeimiö https://www.ywca.fi/tunturikeimio
NNKY Suomessa www.ywca.fi
NNKY:n Maailmanliitto www.worldywca.fi

Yhteistä reissua innolla odottaen

Julia ja Elli

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Ilmoittautuminen Iloa luonnosta ja eläimistä -syyslomaleirille
*
Osallistujan nimi
*
Osoite
*
Sähköpostiosoite
*
Puhelinnumero
Mahdolliset ruoka-aineallergiat
Valokuvausluvat
*
Osallistujasta saa julkaista kuvia NNKY:n toiminnasta kerrottaessa


*
Osallistujasta saa julkaista kuvia Tunturikeimiön toiminnasta kerrottaessa