HAKU AVOINNA: Euroopan NNKY:n yleiskokous Belgiassa
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

HAKU AVOINNA: Euroopan NNKY:n yleiskokous Belgiassa

Jatkoimme hakuaikaa su 26.1.2020 saakka: Etsimme kolmea nuorta Euroopan NNKY:n yleiskokoukseen Belgiaan 13.-17.5.2020

Viime keväänä etsimme kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneita nuoria naisia osallistujiksi NNKY:n Maailmanneuvoston kokoukseen. Silloin saimme kokoon huipputiimin ja kokous Johannesburgissa marraskuussa onnistui erittäin hyvin. Nyt etsimme kolmea nuorta naista mukaan delegaatioomme Euroopan NNKY:n yleiskokoukseen Belgiaan 13.-17.5.2020.

Varsinainen yleiskokous järjestetään 15.-17.5. ja sitä edeltävä valmistelukokous ja seminaari (pre-Assembly) kahtena edeltävänä päivänä 13.-15.5. Pre-Assemlyn aiheina ovat naiset, konfliktit ja rauhan rakentaminen, naiset ja ilmastonmuutos, naisten oikeudet ja oikeiston / populismin nousu Euroopassa sekä sukupolvien välinen johtajuus.

NNKY-liitto tarjoaa mahdollisuutta paikallisyhdistysten kolmelle nuorelle naiselle osallistua kokoukseen osana delegaatiotamme. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nuorelle naiselle ja paikallisyhdistykselle oppia ja hankkia kokemusta kansainvälisyydestä, ekumeenisesta kristillisyydestä ja moninaisesta NNKY-liikkeestä.

Liitto kattaa osallistumisen kulut mutta edellyttää myös vankkaa sitoutumista yhteiseen valmistautumiseen, oppimiseen, viestintään ja raportointiin reissusta.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia perusteluineen su 26.1.2020 mennessä osoitteella **@**

Tutustu Euroopan NNKY:hyn https://www.europeanywca.org

Tukea ja välittämistä

Jäsenlehti Näkyvä Nainen

Hotelli Helka

Toimintakeskus Tunturikeimiö