Naiset talvitunturissa 7.–13.3.2020 Tunturikeimiöllä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Tervetuloa Tunturikeimiölle!

Naiset talvitunturissa 7.–13.3.2020 Tunturikeimiöllä

Oulun ja Turun NNKY:t järjestävät yhdessä NNKY:n jäsenille talvileiriviikon Naiset talvitunturissa 7. –13.3.2020 Tunturikeimiöllä, Muoniossa. Lähde nauttimaan ulkoilusta, levosta, hiljaisuudesta, valmiista ruokapöydästä ja kaamoksen väistymisestä kauniin lumisen luonnon keskelle!

Suomen NNKY-liitto ry:n omistama, kodikas ja rauhallinen Tunturikeimiö sijaitsee Muoniossa Keimiötunturin juurella laajan latuverkoston välittömässä läheisyydessä.
www.tunturi-lappi.fi/kartta/muonion-latukartta/

Koko leirijakson hinta täysihoidolla, omin liinavaattein on 315 €/hlö Majassa ja mökeissä (Kivitasku, Takatasku) sekä 355 €/hlö Kiepissä. Täysihoitoon kuuluu runsas aamupala, retkieväät ja maittava kotiruokapäivällinen buffet-pöydästä sekä omatoiminen iltapala. Liinavaatteet saa myös paikanpäältä 12 €/setti (sisältää kylpypyyhkeen). Saunat lämpiävät päivittäin ja Naistenlammen avanto on käytettävissä.

Ulkoilu (hiihto, lumikenkäily, tunturiin kapuaminen…) on leirillä pääosassa. Leirin muu, vapaamuotoinen ohjelma yhdessäolohetkineen muotoutuu osallistujien toiveita kuunnellen.  Siitä lähemmin ilmoittautuneille leirikirjeessä. Toivottavasti pääsemme myös ihailemaan revontulia!

Leiri järjestetään, jos osallistujia on vähintään 15.

Ilmoittautumiset 15.1.2020 mennessä Turun NNKY:lle sähköpostilla, **@**

Lisätietoja:
Helmi Neuvonen, Turun NNKY, **@**, puh. 050 3486402

Maarit Peltoniemi, Oulun NNKY, **@**, puh. 040 7514480

Kristian Pieviläinen, Tunturikeimiön vastaava hoitaja, **@**
puh. 0500 209 630

Leirikirje ja lasku leiristä lähetetään osallistujille, kun ilmoittautuneita kertyy niin paljon, että leirin toteutuminen varmistuu.

Tunturikeimiölle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla esim. seuraavasti: Yöjunalla Rovaniemelle, josta rautatieasemalta bussilla Tunturikeimiön tienhaaraan, siitä n. 300 m pihaan. Lento Kittilään, josta bussilipun hintaisella lentokenttätaksilla Tunturikeimiön pihaan.

 

Tervetuloa mukaan NNKY:n jäsenet kautta Suomen!