Kamalat äidit rekrytoi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Kamalat äidit rekrytoi

Kamalat äidit rekrytoi lisää työntekijöitä! Haemme nyt projektityöntekijää ja assistenttia NNKY-liiton toimistolle Helsinkiin. 

 

Kamalat äidit®-projektityöntekijä

 

Oletko innostunut monikulttuurisen toiminnan kehittämisestä? Suomen NNKY-liitto hakee määräaikaista projektityöntekijää kehittämään monikulttuurista Kamalat äidit®-toimintaa.
Toiminta on STEA:n rahoittamaa ja etsimme projektityöntekijää ajalle 1.9.−31.12.2019.

 

Valtakunnallinen Kamalat äidit® -toiminta tarjoaa vertaistukea murrosikäisten lasten äideille. Kamalat äidit -vertaisryhmänohjaajia on koulutettu jo yli 200 ja satoja äitejä on osallistunut vertaisryhmiin eri puolilla Suomea.

 

Vuonna 2019 kohdennamme toimintaa maahan muuttaneille eri kulttuuritaustaisille äideille. Kamalat äidit -projektityöntekijänä vastaat monikulttuurisen Kamalat äidit -toiminnan kehittämisestä koordinaattorin alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu mm. osallistavien kehittämistyöpajojen suunnittelu ja toteutus, kohderyhmän ja toiminnan suunnan kartoitus, monikulttuuristen vertaisryhmien pilotointi, aineiston ja materiaalin kohdentaminen ja kehittäminen, viestintä ja markkinointi sekä verkostoituminen ja yhteistyö.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään kahden vuoden työkokemus monikulttuurisista tehtävistä. Eduksi luetaan kokemus vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja verkostoyhteistyöhön ja sinulla on hyvä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) ja kehittävä työote. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä sekä mahdollisesti matkustamista Suomessa.

 

Työsuhde on määräaikainen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 12.8.2019 klo 9-11, maanantaina 19.8.2019 klo 12-14 ja tiistaina 27.8.2019 klo 10-12 Vaula Hacklin, Kamalat äidit -koordinaattori, p. 050 5863 776.

 

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.8.2019 mennessä osoitteeseen **@**. Merkitse otsikkokenttään ”Kamalat äidit/projektityöntekijä”. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Kamalat äidit

www.kamalataidit.fi

www.facebook.fi/kamalataidit

https://twitter.com/NNKY_kamalat

 

Suomen NNKY-liitto
Pohjoinen Rautatiekatu 23 B, 00100 Helsinki
www.facebook.com/SuomenNNKY
https://twitter.com/NNKYliitto
www.instagram.com/suomennnkyliitto

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vahvistaa tyttöjen ja nuorten naisten johtajuutta.  Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, tiedottaa ja vaikuttaa sekä julkaisee Näkyvä Nainen® -jäsenlehteä ja hoitaa valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.

 

 

Kamalat äidit®-assistentti

 

Haluatko kokemusta järjestötyöstä? Suomen NNKY-liitto hakee assistenttia STEA:n rahoittamaan valtakunnalliseen Kamalat äidit®-toimintaan. Toiminnan laajennuttua etsimme 1.9.−31.12.2019 väliselle ajalle käytännön töissä avustavaa työntekijää. Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (30−50 %).

 

Kamalat äidit®-toiminta tarjoaa vertaistukea murrosikäisten lasten äideille. Kamalat äidit -vertaisryhmänohjaajia on koulutettu jo yli 200 ja satoja äitejä on osallistunut vertaisryhmiin eri puolilla Suomea.

 

Kamalat äidit -assistenttina avustat koordinaattoria ja projektityöntekijää markkinointiin, hallintoon, koulutuksiin ja tapahtumiin liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. tapahtumien ja koulutusten käytännön järjestelyt, koulutusmateriaalien kokoaminen ja tekninen päivittäminen, asiantuntijoiden kartoittaminen toiminnan ja tilaisuuksien tarpeisiin sekä verkkosivujen ja sosiaalisen median päivittäminen.

 

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, joustava, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyöhön. Tehtävässä on mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja se soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 12.8.2019 klo 9-11, maanantaina 19.8.2019 klo 12-14 ja tiistaina 27.8.2019 klo 10-12 Vaula Hacklin, Kamalat äidit -koordinaattori, p. 050 5863 776.

 

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.8.2019 mennessä osoitteeseen **@**. Merkitse otsikkokenttään ”Kamalat äidit/assistentti”. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Kamalat äidit

www.kamalataidit.fi

www.facebook.fi/kamalataidit

https://twitter.com/NNKY_kamalat

 

Suomen NNKY-liitto
Pohjoinen Rautatiekatu 23 B, 00100 Helsinki
www.facebook.com/SuomenNNKY
https://twitter.com/NNKYliitto
www.instagram.com/suomennnkyliitto

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vahvistaa tyttöjen ja nuorten naisten johtajuutta Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, tiedottaa ja vaikuttaa sekä julkaisee Näkyvä Nainen® -jäsenlehteä ja hoitaa valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.