AVOIN TYÖPAIKKA
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

AVOIN TYÖPAIKKA

Tunturikeimiö on Suomen NNKY-liitto ry:n ylläpitämä hyväntuulinen lomanviettopaikka Muoniossa Keimiötunturin juurella. Tarjoamme majoitus- ja ruokapalveluja matkailijoille. Asiakaskuntamme on keväällä pääsääntöisesti yksittäisiä hiihtomatkaajia, koulujen loma-aikoina rippi- yms. nuorten leiriryhmiä ja syksyisin aikuisryhmiä. Petipaikkoja on 50 mutta ryhmät ovat pääsääntöisesti kooltaan 30-35 henkilöä.

Etsimme ruoanlaittotaitoista matkailualan moniosaajaa

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. ruoan valmistaminen ja tarjoilu, tiskaaminen, siivous ja asiakaspalvelu. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hygieniapassi ja toivottavasti kokemusta majoitus- tai ravintola-alalta. Koska työ on kausiluonteista, olet joustava työ- ja vapaa-ajan suhteen ja voit työskennellä klo 7-22 välisenä aikana kaikkina viikonpäivinä. Esimiehenäsi toimii Tunturikeimiön vastaava hoitaja.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan. Työtä voi suorittaa myös laskutustyönä omalla y-tunnuksella

Työn kesto: Helmi-syyskuu 2019

Työpaikan osoite: Jerisjärventie 320, 99300 MUONIO

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja hakemukset: Vastaava hoitaja Kristian Pieviläinen, 0500 209 630,  **@** 

www.tunturikeimio.fi

 

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja yhteiselle toiminnalle.  Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, viestii ja vaikuttaa. www.ywca.fi