JKL: Voimasiskot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Ensimmäinen Voimasiskot-ryhmä alkaa Jyväskylän NNKY:llä tammikuussa

Uusi tunnetaitojen vertaisryhmä aloittaa NNKY:llä tammikuussa. 

Voimasiskot on naisille suunnattu vertaisryhmä, joka tähtää naisten henkiseen voimistumiseen ja omien voimavarojen käyttöönottamiseen. Ryhmissä käsitellään luottamuksellisessa ja arvostavassa hengessä naisena olemisen kysymyksiä, tunteita, ristiriitoja, lapsuutta, toiveita ja odotuksia. Voimasiskoissa vallitsee myötätunnon ilmapiiri, jossa naiset saavat vahvistua yhteisen jakamisen kautta.

Kämmenelläsi

Kuin pieni tyttö Kaikkivaltiaan Jumalan kämmenellä. Lähellä suurta sydäntä, vähän arkana ja allapäin, sydän auki Luojaansa vasten. Siinä ollen vain suojattuna, siunattuna ja hyväksyttynä. "Lepää hetki minun sylissäni ja laske pois tuntemasi kipu ja menneisyytesi paino. Kuule mitä tahdon sinulle kertoa. Minä voimistan sinut ja virkistän sielusi. Lasken sinut elämään ja kutsuusi, sen kauneuteen. Olet ainutlaatuinen. Rakkaani, juurru hyvään maahan ja kukoista kuin vehmas puu solisevien vetten äärellä. Olet arvokas ja oman olemassaolosi arvoinen. Niin sinä piirryt näkyviin. Anna tunteittesi olla totta! Koko sen kirjon sinulle annoin, ja lahjasikin. Opi tuntemaan omat rajasi ja ilo sisälläsi. Anna sen nousta tähtituikkeeksi silmiisi. Ystävysty itsesikin kanssa ja puhele lempeästi. Äläkä pelkää vihastua tai naiseuttasi peitä. Minä kuljen kyllä kanssasi, voit turvata siis minuun. Ja sinä kuljet vielä pystyssä päin olemisen riemuun ja yhteyteen uuteen, Voimasiskoksi muille."

                      Suvi Leppäpuisto

Kuka on Voimasisko?

Ryhmä on tarkoitettu kaikenikäisille naisille, joita kiinnostaa pienryhmätyöskentely tunteiden ja voimavarojen parissa. Voimasiskot-vertaistoiminnan tarkoituksena on antaa naisille työkaluja omien tunteiden ja voimavarojen tunnistamiseen.  

Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Samalla itsetuntemus voi vahvistua. Oman itsensä ja elämänhistoriansa työstäminen avaa tietä kohti tasapainoisempaa ja hyvää elämää.  Ryhmässä voi turvallisessa ilmapiirissä jakaa myös kipeitä kokemuksia ja harjoitella tunnetaitoja.

Ryhmä mahdollistaa myös uusien ihmissuhteinen syntymisen, yhteisen hiljentymisen sekä Jumalan hoitamaksi tulemisen kokemuksen. Ryhmissä jaetaan ja kannustetaan, tuetaan ja vahvistetaan. Niissä toteutuu vertaisuuden jalo ajatus; antaessaan myös saa.

Tervetuloa mukaan ryhmään

Uusi Voimasiskot –ryhmä alkaa Jyväskylän NNKY:llä (Puistotori 4) to 24.1. klo 18.00. -Ryhmä täynnä

Järjestämme Jyväskylän NNKY:llä infotilaisuuden to 10.1. klo 18. Tilaisuuteen ovat kaikki toiminnasta kiinnostuneet tervetulleita. Infossa saa perustiedot toiminnasta, jonka perusteella voi päättää sitoutumisestaan ryhmään. Infossa läsnä ryhmän ohjaaja diakoni, sielunhoitoterapeutti (ACC) Suvi Leppäpuisto.

Jyväskylän  vertaisryhmän ensimmäinen varsinainen tapaaminen on to 24.1. klo 18.00 ja ryhmä kokoontuu kaikkiaan kymmenen kertaa joka toinen viikko.

Ryhmä on maksuton ja luottamuksellinen. Toivomme osallistujien sitoutumista tapaamisiin. Lisätietoja: Suvi Leppäpuisto **@** tai puhelimitse 046 596 0583 Ryhmä on täynnä.

 

Lisätietoja Jyväskylän ryhmätoiminnan osalta:

Suvi Leppäpuisto
p. 046 596 0583
**@**

 

Valtakunnallinen Voimasiskot -projekti/Suomen NNKY-liitto

Kati Taipale
Voimasiskot-innostaja
p. 050 408 3484
**@**

 

Mikä NNKY?

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on kansainvälinen liike, jossa tärkeitä asioita ovat ekumeeninen kristillisyys, tyttöjen ja naisten tukeminen, turvalliset tilat sekä lähimmäisistä huolehtiminen.