CSW62: Helvi Sipilä -seminaari
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

CSW62: Helvi Sipilä -seminaari

CSW62 New York

Kansainvälisen Helvi Sipilä -seminaarin puheenjohtajavuorossa on Suomen NNKY-liitto ja puheenjohtajana toimii pääsihteeri Anne Pönni.

Seminaarin aiheena on maaseudun naisten mahdollisuudet. Suomesta puhujina seminaarissa ovat maatalousasiantuntija Kati Partanen aiheenaan toimeentulokysymykset ja taloudellinen kehitys vs naiset sekä suurlähettiläs Anne Meskanen aiheenaan naiset ja konfliktit, kokemuksia Afganistanista ja Kosovosta.

13. Helvi Sipilä -seminaari järjestetään ma 12.3.2018 kello 14.30–15.45 New Yorkissa YK:n naisten asemaa käsittelevän toimikunnan CSW:n (Commission on the Status of Women) oheisohjelmana. CSW kokoontuu 62. istuntoonsa 12.-23.3.2018.

NNKY:n Maailmanliitosta (World YWCA) CSW:ssä mukana ovat pääsihteeri Malayah Harper ja Nirmala Gurung, nuori nainen Nepalin NNKY:stä, joka puhuu nuorten naisten johtajuudesta sekä digitalisaatiosta ja nuorista naisista. CSW:n teemoja tänä vuonna ovat mm. haasteet sukupuolten tasa-arvon saavuttamisessa ja maaseudun naisten ja tyttöjen vaikutusmahdollisuuksien lisäämisessä sekä naisten mahdollisuudet käyttää ja osallistua tieto- ja viestintätekniikkaan.