Tervetuloa uudet työntekijät
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Tervetuloa uudet työntekijät

Suomen NNKY-liiton uudet työntekijät on valittu. Odotamme liiton toimistolla innolla molempien uusien työntekijöiden työsuhteiden alkamista!

 

Kamalat äidit -koordinaattoriksi on valittu Vaula Hacklin, joka aloittaa tehtävässään 1.4. Vaula on kasvatustieteen maisteri, pääaineena aikuiskasvatustiede. Hän tulee liittoon MLL:n Uudenmaan piiristä perhetoiminnan koordinaattorin tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt Maaseudun Sivistysliitossa koulutussuunnittelijana.

 

Voimasiskot-innostajana aloittaa 1.3. Kati Taipale, joka on hiljan ryhtynyt yrittäjäksi ja jonka Vierellä-nimiseltä yritykseltä liitto ostaa osa-aikaisen Voimasiskot-koordinoinnin. Kati on kasvatustieteen maisteri, pääaine aikuiskasvatustiede. Lisäksi hän on työnohjaaja ja prosessikonsultti sekä opinto-ohjaaja. Ennen yrittäjyyttä Kati on työskennellyt sekä lukiossa että ammattikorkeakoulussa opinto-ohjaajana sekä valmentajana ja työnohjaajana.

 

Kamalat äidit -koordinaattoriksi haki 40 henkilöä ja Voimasiskot-innostajaksi tuli 53 hakemusta 21.1.2018 mennessä. Liiton hallitus valitsi koordinaattorin ja vahvisti innostajan valinnan kokouksessaan 17.2.