Avoin työpaikka: Kamalat äidit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Suomen NNKY-liitto hakee koordinaattoria STEA:n rahoittamaan NNKY:n valtakunnalliseen Kamalat äidit® -toimintaan.

Kamalat äidit® -toiminta tarjoaa vertaistukea murrosikäisten lasten äideille. Ensimmäisen valtakunnallisen STEA-rahoituskauden aikana on koulutettu reilu 70 ryhmänohjaajaa ja lähes 300 äitiä on osallistunut vertaisryhmiin eri puolilla Suomea. Käynnistyvän uuden vaiheen aikana toimintaa on tarkoitus laajentaa uusille paikkakunnille sekä jatkaa toiminnan kehittämistä ja kumppanuuksien rakentamista.

Koordinaattorina vastaat Kamalat äidit® -toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta toimintasuunnitelman ja talousarvion mukaisesti sekä raportoit ja hoidat hallinnon rahoittajien suuntaan. Koordinoit ja laajennat valtakunnallista toimintaa, koulutat vapaaehtoisia ryhmänohjaajia sekä viestit ja markkinoit medioissa ja tapahtumissa. Kehität toimintaa ja etsit uusia rahoituslähteitä sekä rakennat kumppanuuksia.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva esim. AMK-tutkinto, kokemusta projektihallinnosta sekä kehittävä työote. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja verkostoyhteistyöhön ja sinulla on hyvä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti). Olet halukas matkustamaan Suomessa ja nautit niin vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa kuin raportin kirjoittamisesta.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa. Toiminnalle on STEA-rahoitusehdotus 2018−20. Työntekijävalinta on ehdollinen, kunnes päätös rahoituksesta on vahvistettu.

Lisätietoja:

Anne Pönni (050 366 1707), liiton pääsihteeri: 8.1.2018 klo 14−16 ja 16.1.2018 klo 9−11.

Maarit Peltoniemi (040 7514480), Oulun NNKY: 9.1.2018 klo 13−15 ja 17.1.2018 klo 9−11.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 21.1.2018 osoitteella **@**. Merkitse otsikkokenttään ”Kamalat äidit”.

 

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle. Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, viestii ja vaikuttaa sekä julkaisee Näkyvä Nainen® -jäsenlehteä ja hoitaa valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.