Avoin työpaikka: Voimasiskot
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Suomen NNKY-liitto hakee Voimasiskot™-innostajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2018.

Voimasiskot on NNKY:n vertaistuen toimintamalli naisille, jotka haluavat pienryhmissä työskennellä tunteidensa ja voimavarojensa parissa. Vertaisryhmissä on kaksi koulutettua vertaisohjaajaa ja työskentelyä tukee valmis kirjallinen aineisto. Etsimme pilottivaiheeseen määräaikaista innostajaa tukemaan uusien ryhmien käynnistymistä ja vakiinnuttamaan toimintamallia.

Voimasiskot-innostajana tuet NNKY:n paikallisyhdistyksiä ja muita yhteistyökumppaneita uusien ryhmien käynnistämisessä. Koulutat vapaaehtoisia ryhmänohjaajia eri puolilla Suomea sekä viestit ja markkinoit Voimasiskoja medioissa ja tapahtumissa. Palautteen ja arvioinnin kautta vakiinnutat Voimasiskot-toimintamallia.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva esim. AMK-tutkinto, kokemusta ryhmädynamiikasta ja järjestötyöstä sekä innostunut työote. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja yhteistyöhön. Olet halukas matkustamaan Suomessa ja nautit työstä vapaaehtoisten kanssa. Katsomme eduksi kokemuksen vertaistoiminnasta tai työnohjaajakokemuksen.

Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen Voimasiskot-pilottivaiheen ajan (vuosi 2018).

Lisätietoja:

Anne Pönni (050 366 1707), liiton pääsihteeri: 8.1.2018 klo 14−16 ja 16.1.2018 klo 9−11.

Maarit Peltoniemi (040 7514480), Oulun NNKY: 9.1.2018 klo 13−15 ja 17.1.2018 klo 9−11.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 21.1.2018 osoitteella **@**. Merkitse otsikkokenttään ”Voimasiskot”.

 

Maailmanlaaja NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle. Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä, joka kouluttaa, viestii ja vaikuttaa sekä julkaisee Näkyvä Nainen® -jäsenlehteä ja hoitaa valtakunnallisia ja kansainvälisiä yhteyksiä.