18.6.2017: Etsimme Suomen NNKY-liittoon talouspäällikköä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Avoin työpaikka: Etsimme Suomen NNKY-liittoon talouspäällikköä

Oletko sinä Suomen NNKY-liiton uusi talouspäällikkö?

 

Suomen NNKY-liitto etsii talouspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talouspäällikkö vastaa liiton taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Itsenäisiin ja monipuolisiin tehtäviin kuuluu liiton talouden suunnittelu ja raportointi, varainhankinta sekä liiton kiinteistöjen isännöinti ja omaisuuden hoito. Talouspäällikkö vastaa tilitoimistoyhteistyöstä, toimii liiton hallituksen sihteerinä ja hoitaa henkilöstöhallintoa yhdessä pääsihteerin kanssa. Hän raportoi työn tuloksista pääsihteerille. Työ sisältää viikonlopputyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään viiden vuoden taloushallinnon kokemusta ja vastaavaa koulutusta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Odotamme yhteistyökykyä, itsenäisyyttä, numeroiden hallintaa ja intoa kehittämiseen ja kehittymiseen. Katsomme eduksi kokemuksen isännöinnistä, omaisuudenhoidosta sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä ja ruotsin kielen osaamisesta.

Suomen NNKY-liitto noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Sähköisten hakemusten ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on oltava perillä viimeistään 16.7. osoitteella **@**.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Anne Pönni 22.6.klo 10-12 sekä 27.6. klo 10-12 puh. 050 366 1707.

 

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on paikallinen, valtakunnallinen ja kansainvälinen tyttöjen ja naisten verkosto, jossa haluamme erilaisuuden ymmärtämisen kautta rakentaa väkivallatonta ja turvallista maailmaa. 120 maassa toimiva maailmanlaaja, ekumeeninen NNKY-liike luo mahdollisuuksia eri-ikäisten naisten ja tyttöjen kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle.

Suomen NNKY-liitto toimii itsenäisiä NNKY:n paikallisyhdistyksiä tukevana ja yhdistävänä keskusjärjestönä ja on yksi Suomen vanhimmista naisjärjestöistä. Taustayhteisömme on NNKY:n Maailmanliitto (World YWCA). NNKY-liitto omistaa lomanviettopaikka Tunturikeimiön Muoniossa sekä Kampissa sijaitsevan kiinteistön, jossa toimii Hotelli Helka.