JKL: Vapaaehtoistehtävät
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Vapaaehtoistehtävät Jyväskylän NNKY:llä

Yhdistyksemme toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoisten työpanokseen. Suurin osa piireistä ja kerhoista ohjataan vapaaehtoisvoimin ja yhdistyksemme luottamustehtävissä toimivat vapaaehtoiset.

Vapaaehtoisena voit keskittyä sinulle sopivaan tehtävään tai osallistua laajemmin yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Jos sinulla on idea toimintamuodosta tai tapahtumasta, jonka ajattelet sopivan osaksi NNKY:n toimintaa, ota rohkeasti yhteyttä! 

 

Alasivuilla on lisätietoa erillisistä vapaaehtoistehtävistä. 

Vapaaehtoistoimintaamme ohjaavat periaatteet: 

  • Vapaaehtoisena voit toimia kerran pari viikossa tai vaikka pari kertaa vuodessa; päätät itse mihin voit sitoutua. 
  • Vapaaehtoistehtäviä tehdään omin taidoin ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. 
  • Vapaaehtoistoiminnassa on tärkeää muistaa: luottamuksellisuus, tasa-arvo ja toisten kunnioittaminen. 
  • NNKY on kansainvälinen, ekumeeninen ja monikulttuurinen naisten ja tyttöjen liike, joka toimii 120 maassa noin 22 000 paikallisen toimijaverkoston voimin.
  • NNKY:ssä jokainen saa olla mukana omana itsenään. Erilaisuuden ymmärtämisen kautta rakennamme väkivallatonta ja turvallista yhteiskuntaa.
     

Esimerkkejä vapaaehtoistehtävistä NNKY:llä

 

- Kamalat äidit tai Voimasiskot -vertaisryhmän ohjaaja. Kamalat äidit on vertaistoimintamalli teini-ikäisten lasten äideille. Voimasiskot on vertaistoimintaa naisten tunnetaitojen käsittelyyn. Vertaisryhmänohjaaja sitoutuu ohjaamaan ryhmää 10 tapaamisen ajan. Vertaisryhmän ohjaamiseen saa koulutuksen ja perehdytyksen.


-    Kahvitus- ja keittiötehtävät (mm. tiistai-aamun aamiaistapahtuma avoin kohtaamispaikka, keskiviikkona seurakunnan varttuneiden piiri, sunnuntaitilaisuudet.)

-    Eri piirien ja kerhojen vetäminen (esim. kirjapiirit kerran kuussa)

-    kristillis-kulttuuristen tilaisuuksien esiintyjä (mm. tiistai-aamuihin ja noin kerran kuussa pidettäviin sunnuntaitilaisuuksiin esitelmöitsijöitä, lausujia, laulajia, soittajia, hartaushetken vetäjiä jne.)

-    luottamustoimet hallituksessa (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja, hallituksen jäsen) ja toimikunnissa (talous-, ohjelma- ja emäntätoimikunnat.)

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä toiminnanohjaaja Tanja Niemiseen: 0407404472 tai **@**

Tule vertaisohjaajaksi Voimasiskot -tunnetaitoryhmään

Haluatko ohjata pienryhmää mielenkiintoisten keskustelun parissa, tutkailla tunteita ja tukea naisten tunnetaitoja? Lue lisää

Kiitos tuolitalkoolaisille

Osana Jyväskylän NNKY:n 120-vuotisjuhlavuotta uudistamme ja kunnostamme juhlasalin ilmettä. Talkooporukalla saimme tuoliremontin valmiiksi hyvissä ajoin ennen maaliskuun juhlia. Kiitos kaikille talkoolaisille!  Talkoissa Tanjan apuna Teija, Kaisa, Pirjo-Liisa, Ritva, Soile, Heidi ja Eija. Lue lisää

Haussa ehtoisat emännät

Emäntätoimikuntaan etsitään uusia vapaaehtoisia pitämään pakastimemme täynnä pullaa ja kahvipannumme kuumina.   Lue lisää