16.1.2017: Anne Pönni on Suomen NNKY-liiton uusi pääsihteeri
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Tervetuloa NNKY-liikkeeseen:

Anne Pönni on Suomen NNKY-liiton uusi pääsihteeri

FM Anne Pönni on nimetty Suomen NNKY-liiton pääsihteeriksi kaudelle 1.3.2017−28.2.2021.

Anne Pönni on toiminut projektihallinto- sekä esimies- ja johtamistehtävissä järjestömaailmassa yli 25 vuotta. Hän on rakentanut kumppanuuksia kotimaisissa ja kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa sekä vastannut sidosryhmäsuhteista ekumeenisiin, kirkollisiin, poliittisiin ja järjestötoimijoihin.

− Olen tottunut siihen, että pienessä toimistossa kääritään hihat ja kaikki tekevät kaikkea. Tehtäväni ovat olleet moninaisia. Kasvoin työssäni Suomen World Visionissa asiantuntijatehtävistä esimies- ja johtamistehtäviin. Sydäntäni lähellä ovat lasten ja naisten oikeudet, yhteiskunnallinen toiminta ja kehitysyhteistyö.

NNKY:ssä Anne Pönnin mielestä ydin on paikallisyhdistyksissä, joita liitto palvelee ja tukee. Globaalit yhteydet ja kansainvälisyys ovat NNKY:lle valtava voimavara. Yhteisen, valtakunnallisen fokuksen löytyminen tuo NNKY-liikkeelle tulevaisuudessa vaikuttavuutta ja tilaa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

– Yhdessä NNKY:n paikallisyhdistysten, liiton hallituksen ja henkilöstön kanssa mietimme mikä on NNKY-liikkeen rooli, miten saamme uusia naisia ja tyttöjä mukaan ja keille kaikille NNKY:llä on annettavaa.

Vapaa-ajallaan Anne Pönni ulkoilee, pyöräilee, neuloo ja käy retriitissä. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista lasta.

Tehtävässään Suomen NNKY-liiton pääsihteerinä Anne Pönni aloittaa maaliskuun 2017 alussa. Pirjo-Liisa Penttinen siirtyy eläkkeelle lomien ja aiemmin pitämättömien vapaiden jälkeen kesäkuussa 2017.