NNKY:n jäseneksi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

NNKY:n jäseneksi

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys, engl. YWCA, ruotsiksi KFUK) on valtakunnallinen ja kansainvälinen tyttöjen ja naisten liike, jossa haluamme erilaisuuden ymmärtämisen kautta rakentaa väkivallatonta ja turvallista maailmaa.

Liity maailmanlaajaan naisten ja tyttöjen NNKY-liikkeeseen!

 

Lähin NNKY:n paikallisyhdistys


Täytä jäseneksiliittymislomake sivun alaosasta ja rastita siihen lähin/se NNKY:n paikallisyhdistys, jonka jäseneksi haluat liittyä. Jäsenmaksujen suuruus vaihtelee yhdistyksittäin ja on noin 10-35 €.
 

Milloin jäsenyys astuu voimaan?


Kun NNKY:n paikallisyhdistys on kokouksessaan käsitellyt ja rekisteröinyt jäsenyytesi, saat jäsenmaksulomakkeen. Jäsenmaksun suoritettuasi saat oman pinkin NNKY:n jäsenkortin omasta paikallisyhdistyksestäsi.

Suomen NNKY-liitto lähettää myös kaikille uusille jäsenille oman tervetuloa-kirjeen.
 

NNKY:n kannatusjäsenyys


Suomen NNKY-liiton kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt tai yksityiset henkilöt, jotka haluavat tukea liiton toimintaa. Lisätietoja antaa toimistonhoitaja Leila Variola, p. 050 337 8280, **@**.

Jäsenedut

Suomen NNKY-liitto tarjoaa NNKY:n jäsenille:
 


NNKY:n jäsenten majoittumishinnat ovat -30 % varaushetkellä voimassa olevasta päivän hinnasta. Alennus koskee kaikkia huonekategorioita. 

Varaukseen sisältyy yksi huone/jäsenkortti, ellei varattaessa toisin sovita.

Huomaa, että Hotelli Helkassa NNKY:n jäsenalennuksen saa vain silloin, kun huonevarauksen tekee suoraan hotelliin (p. (09) 613 580 tai **@**) ja varaus ajoittuu ajankohtaan, jolloin hotellin ei ennusteta olevan täynnä.

Hotelli Helka toivottaa makoisia unia kenties mukavimmissa kokemissasi sängyissä!

 

  • Lisäksi NNKY:n paikallisyhdistykset antavat omille jäsenilleen alennuksia esimerkiksi kurssien, retkien, leirien ja osallistumismaksujen hinnoista.
     

Uusi tietosuoja-asetus


NNKY-liiton toimintaan osallistuminen ja NNKY:n jäsenyys edellyttävät henkilötietojen käsittelyä. EU:n 25.5.2018 uudistuvan tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) tarkoituksena on parantaa henkilötietojen turvallista käsittelyä siten, ettei yksityisyyden suojaa vaaranneta. Yhteisillä tietojärjestelmillä kuten NNKY:n jäsenrekisterillä sekä huolellisella henkilötietojen käsittelyllä varmistamme sen, että NNKY:ssä henkilötietoja säilytetään turvallisesti ja käytetään vastuullisesti. 

Lue myös henkilötietojen käsittely Suomen NNKY-liitossa

Tervetuloa NNKY:hyn!

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Liityn NNKY:n jäseneksi
Paikallisyhdistys
Valitse se NNKY:n paikallisyhdistys, jossa haluat toimia tai jonka toimintaa haluat tukea jäseneksi liittymällä:
Paikallisyhdistysten jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin (n. 10-35 €). Jäsenmaksun suuruuden voit tarkistaa suoraan paikallisyhdistyksestä.
Suomen NNKY-liiton kannatusjäsen

Kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt, joiden kannatusjäsenmaksu määräytyy jäsenmäärän perusteella tai yksityiset henkilöt. Alle 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 220 € ja yli 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 440 €. Osakeyhtiöiden ja säätiöiden kannatusjäsenmaksu on 1000 €.
*
Etunimi
*
Sukunimi
Yhteisö
*
Katuosoite
*
Postinumero ja -toimipaikka
Kirjoita kentän nimi


Puhelin
Sähköposti


*
Syntymäaika (muodossa pp.kk.vvvv, ei henkilötunnuksen loppuosaa)
Minua kiinnostaa NNKY:ssä