NNKY:n jäseneksi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

NNKY:n jäseneksi

Liity maailmanlaajaan naisten ja tyttöjen NNKY-liikkeeseen.

 

Oman lähimmän NNKY:n paikallisyhdistyksen voit valita alla olevasta lomakkeesta. Jäsenmaksujen suuruus vaihtelee yhdistyksittäin ja on noin 10-35 €.

Kun NNKY:n paikallisyhdistys on rekisteröinyt jäsenyytesi, saat jäsenmaksulomakkeen. Jäsenmaksun suoritettuasi saat oman pinkin jäsenkortin paikallisyhdistyksestäsi. NNKY-liitto lähettää myös kaikille uusille jäsenille tervetuloa-kirjeen.

Suomen NNKY-liiton kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt tai yksityiset henkilöt, jotka haluavat tukea liiton toimintaa. Lisätietoja antaa toimistonhoitaja Leila Variola, p. (09) 434 2290, **@**.

 

Jäsenedut

Suomen NNKY-liitto tarjoaa NNKY:n jäsenille:

Maaliskuun 2017 alusta alkaen NNKY:n jäsenten majoittumishinnat uudistuvat ja ovat -30 % varaushetkellä voimassa olevasta päivän hinnasta. Varaukseen sisältyy yksi huone/jäsenkortti, ellei varattaessa toisin sovita. Alennus koskee kaikkia huonekategorioita. Makoisia unia kenties mukavimmissa kokemissasi sängyissä!

Huomaa, että Hotelli Helkassa NNKY:n jäsenalennuksen saa vain silloin, kun huonevarauksen tekee suoraan hotelliin p. (09) 613 580 tai **@** ajankohtaan, jolloin hotellin ei ennusteta olevan täynnä.
 

  • Lisäksi NNKY:n paikallisyhdistykset antavat omille jäsenilleen alennuksia esimerkiksi kurssien, retkien, leirien ja osallistumismaksujen hinnoista.
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
NNKY:n jäseneksi
Paikallisyhdistys
Valitse se NNKY:n paikallisyhdistys, jossa haluat toimia tai jonka toimintaa haluat tukea jäseneksi liittymällä:
Paikallisyhdistysten jäsenmaksu vaihtelee yhdistyksittäin (n. 10-35 €). Jäsenmaksun suuruuden voit tarkistaa suoraan paikallisyhdistyksestä.
Suomen NNKY-liiton kannatusjäsen

Kannatusjäseniksi voivat liittyä oikeuskelpoiset yhteisöt, joiden kannatusjäsenmaksu määräytyy jäsenmäärän perusteella tai yksityiset henkilöt. Alle 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 220 € ja yli 5000 jäsenen yhteisön kannatusjäsenmaksu on 440 €. Osakeyhtiöiden ja säätiöiden kannatusjäsenmaksu on 1000 €.
*
Etunimi
*
Sukunimi
Yhteisö
*
Katuosoite
*
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelin
Sähköposti


Sähköpostilistalla Suomen NNKY-liitto tiedottaa valtakunnallisista tapahtumista ja välittää uutisia ja tiedotteita NNKY:lle tärkeistä aiheista.
*
Syntymäaika
Minua kiinnostaa NNKY:ssä