Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet
Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys

Naiset luovat turvallisen maailman.

Oletko "kamala äiti"? Tervetuloa vertaisryhmään!

RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle/jonoon lähettämällä viestin osoitteeseen **@** Seuraavan ryhmän järjestämme viimeistään vuoden päästä.

 
 

 

 

 

 

 

 Jyväskylän NNKYllä aloitetaan tammikuussa 2017 neljäs murrosikäisten lasten äideille suunnattu Kamalat äidit® -vertaisryhmä.Ryhmään otetaan enintään 10 äitiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmää vetävät vertaisohjaajina Tarja Paananen ja Anu Honka.

Kamalat äidit® -ryhmät ovat ohjattuja vertaisryhmiä, joihin voi jokainen murrosikäisen lapsen äiti osallistua. Ryhmissä keskustellaan arjen haasteista, mm. kotiintuloajoista, rahankäytöstä, päihteistä ja niistä asioista, jotka kulloinkin äitejä mietityttävät. Vertaisryhmä kokoontuu joka toinen viikko, yhteensä kymmenen kertaa alkaen keskiviikkona 25.1.2017 klo 18 Jyväskylän NNKY:llä (Puistotori 4).

Järjestämme infotilaisuuden ryhmästä ke 11.1. klo 18 NNKY:llä. Infoon voi tulla kuulemaan ryhmästä ja tutustumaan ohjaajiin etukäteen ennen ryhmään sitoutumista. Lisätietoja infosta: Facebook-tapahtumailmoituksessa.


NNKY:n Kamalat Äidit -projekti toteutetaan Raha-automaattiyhdistyksen
tuella.

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on kansainvälinen liike, jossa tärkeitä asioita ovat tyttöjen ja naisten tukeminen, turvalliset tilat ja lähimmäisistä huolehtiminen. Kamalat äidit toiminnassa ei ole aatteellista tai uskonnollista sisältöä.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 

Tanja Nieminen, Jyväskylän NNKY
**@** tai 040 740 4472.

www.kamalataidit.fi