JKL:Kamalat äidit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Oletko "kamala äiti"? Tervetuloa vertaisryhmään!

Seuraava ryhmä alkaa 2020 tammikuussa. Kyselyt ja ilmoittautumiset: **@** 

 

Vertaisryhmä murrosikäisten lasten äideille alkaa tammikuussa Jyväskylässä

Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan.

Uusi Kamalat äidit –ryhmä alkaa Jyväskylän NNKY:llä (Puistotori 4) ke 8.1.2020 klo 18.00.

Ryhmän vertaisohjaajina toimivat Anu Honka ja Tarja Paananen. Ryhmä on maksuton. Ryhmään ei oteta uusia osallistujia toisen kokoontumisen jälkeen ja toivomme osallistujien sitoutumista tapaamisiin. Ilmoittautuminen viimeistään 4.1. mennessä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan otetaan enintään 8 äitiä.

Ihana, kamala äiti

Murrosiän kynnyksellä tunteet myllertävät sekä nuorella että vanhemmalla, elämänpiiri laajenee joillain nopeampaa vauhtia, toisilla ehkä vähän hitaammin. Välillä elämä murrosikäisen kanssa muistuttaa vuoristoradassa olemista. Joskus äiti on omasta mielestään kamala, joskus taas murkun mielestä aivan kamala. Muiden samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien tapaaminen ja asioiden ja kokemusten jakaminen on hyväksi havaittu keino saada voimia ja jaksamista arkeen.

Murrosiän alkaminen on yksilöllinen tilanne, joillakin lapsilla jo 9-vuotiaana on esimurrosiän juttuja, jotkut vanhemmat huolestuvat, kun vielä 14-15-vuotiaalla ei ole mitään murrosiän merkkejä. Jos haluat jakaa kasvavan lapsesi vanhempana ajatuksia muiden vanhempien kanssa, olet tervetullut mukaan.

NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on kansainvälinen liike, jossa tärkeitä asioita ovat ekumeeninen kristillisyys, tyttöjen ja naisten tukeminen, turvalliset tilat sekä lähimmäisistä huolehtiminen. Kamalat äidit -toiminnassa ei ole aatteellista tai uskonnollista sisältöä. NNKY:n Kamalat Äidit -projekti toteutetaan STEA:n tuella.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 

Tanja Nieminen, Jyväskylän NNKY
**@** tai 040 740 4472.

www.kamalataidit.fi