Tue toimintaamme: merkkipäivälahjoitus ja testamentti
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Tue toimintaamme

NNKY on 123-vuotisen toimintansa aikana tuonut maahamme uusia työtapoja, aloittanut ensimmäisenä suomalaisena naisjärjestönä partiotyttötoiminnan, vaikuttanut retriittiliikkeen tuloon Suomeen, edistänyt rauhaa, luonnonsuojelua, kestävää kehitystä ja naisten oikeuksia.

 

Merkkipäivälahjoitus ja testamentti

Mitäpä jos pyytäisit läheisiäsi ja ystäviäsi kunnioittamaan merkkipäivääsi lahjoituksella, joka käytettäisiin Suomen NNKY-liiton toimintaan Suomessa? Merkkipäivälahjoituksen voi perustaa esimerkiksi syntymäpäivän, hääpäivän tai vaikkapa eläkkeelle siirtymisen kunniaksi.

Merkkipäivälahjoitus on helppo tehdä:
Pyydä ystäviäsi tekemään lahjoitus Suomen NNKY-liiton tilille FI39 8000 1300 7040 05 ja kirjoittamaan tilisiirron viestiosaan Sinun nimesi ja merkkipäiväsi, esimerkiksi ”Maija Meikäläinen 60 vuotta”.

Saat listan onnittelijoista ja lahjoituksen kokonaissummasta ilmoittamalla merkkipäiväsi ja yhteystietosi meille.

Testamenttilahjoitukset ovat meille tärkeitä työmme rahoituksen turvaamisessa. Yleishyödyllisenä järjestönä Suomen NNKY-liitto ry:n ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa, joten se käytetään kokonaisuudessaan toimintaamme. Testamentissa voidaan määrätä tarkemmin mihin toimintamuotoon varat halutaan ohjata. Testamenttilahjoituksen ei tarvitse olla suuri. Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys.

Lisätietoja: 

Suomen NNKY-liitto

**@**

p. 050 337 8280