Mikkelin NNKY:n jäsenmatkat ja -retket
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Mikkelin NNKY:n jäsenmatkat ja -retket

Lofoottien saariryhmä on parasta kalastajakylien ja villapaitojen Norjaa. Lofootit tulivat tutuksi Mikkelin NNKY:n jäsenmatkalla elokuun alussa 2013. Saarten luonto on karua vuonomaisemaa, jossa lumihuippuiset tunturit ja vuoret, vehreät laaksot, meri ja kristallinkirkkaat vuonot vuorottelevat.

 

Jäsenmatkat ovat Mikkelin NNKY:ssä suosittu toimintamuoto

Matkojen suunnittelusta vastaa Leena Parkkonen, joka pitää yllä myönteistä, jokaista matkalaista yksilöllisesti kunnioittavaa ja kaikki huomioivaa henkeä.

Laadukkaasti järjestetyillä matkoilla koetaan ja nähdään opastetusti mielenkiintoisia kulttuuri-, kirkko- ja luontokohteita. Matkailulla on yhdistyksessä pitkät perinteet, sillä 112-vuotias Mikkelin NNKY tuki varhaisina vuosinaan Riutulan lastenkodin toimintaa Lapissa ja vei sinne avustusta ja tapasi lapsia ja henkilökuntaa. Sittemmin yhdistyksen väki on matkannut ruskaretkille.

Mirja Tarssanen muisteli retkeä, jolloin Muoniossa esitettiin erämaaoopperaa joen rannalla kuun paisteessa. Ennen lähtöä hän haikaili, että pitäisikö esitykseen varata liput etukäteen. Matkalle mukaan lähdössä ollut Marjatta Ylönen tokaisi, että kyllähän mehtään mahtuu!

Ja niin mahtuu matkoillekin, joille kutsutaan mukaan jäsenet läheisineen ja tuttavineen.

Yhtä hyvin tervetulleita ovat kaikki NNKY-liikkeen hengessä haluavat matkaajat. Matkata yhdessä, kokea, nähdä ja virkistyä henkisesti, siinäpä se!.