Åbo KFUK
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Åbo KFUK

Råkakor åker inte in i ugnen, och bibehåller bland annat därför sitt näringsvärde bättre, men är minst lika goda som andra bakverk. I bakverken använder vi bl.a. råkakao, bär, mandlar, nötter och kokos, men inget spannmål och inget vitt socker.

Kurser och medlemsträffar - Våren 2018

 

Traditionell medlemslunch

7.4.2018 kl. 14

Kurs i tillagning av råkakor

under ledning av Nina Westerback

Tidpunkt: tisdag 10.4.2018, kl. 17-20 Kursort: Åbo

Under kurskvällen gör vi 4 olika råkakor för 8 personer, och därtill en grönsmoothie medan kakorna stelnar en aning i kylen. Under kvällens lopp delar Nina Westerback med sig en del information om näringsämnen och tillredningsprinciper. Vi äter tillsammans av alla rätter vi åstadkommit. Varje deltagare får de utskrivna recepten med sig och vid behov också i elektroniskt format.
Nina Westerback är licensierad kost- och näringsrådgivare, Ayurvedaterapeut med det egna företaget Tosiruoka – Riktig mat (www.tosiruoka.fi).
Kursavgift: själva kursen är gratis för föreningens medlemmar. En ersättning för inköp av ingredienser uppbärs på högst 10 euro.
Anmälan görs till Mona Riska, e-post: **@** Begränsat antal platser till 8. Antagning till kursen i anmälningsordning.
Arrangör: KFUK i Åbo r.f.

 

För närmare information kontakta ordförande Carola Isaksson, per e-post: **@** eller sekreterare Mona Riska, per e-post: **@**

 

Information om verksamheten ger

 

  • ordförande Carola Isaksson

tel. 044 334 1056
**@**

  • sekreterare Mona Riska

tel. 040 523 0881
mona.riska@åbo.fi