Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet
Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys

Naiset luovat turvallisen maailman.

Oulun NNKY

Asemakatu 15, 90100 Oulu
Käyntiosoite: Isokatu 15
**@**
toiminnanohjaaja Maarit Peltoniemi
p. 040 751 4480
**@**

Toimitilamme avoinna ma-ke klo 9-15, to 10-17, pe suljettu

Oulun NNKY:n verkkolaskutusosoite:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

Välittäjän tunnus: 003714377140

Verkkolaskutusosoite OVT-tunnus: 003702357417001

Paperilaskut:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

003702357417001

PL 508

02066 DOCUSCAN

***********************

 

Oulun NNKY jää kesätauolle, palaamme 7.8.2017. Levollista kesää!

IKIOMA ensikirjan julkistamisjuhlaa vietettiin tiistaina 20.6.2017. Vuokko Keränen kertoi, mikä ja miksi on IKIOMA ensikirja, Liikkuva Laulureppu musisoi ja leikitti. Kiitos mukanaolleille! Kuva:Riitta Hirvonen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiljaisuutta ja rukousta


Hiljaisuuden rukoushetkiä vietetään klo 18 Keskustan seurakuntatalossa.
Noin puoli tuntia kestävä hiljentymisen hetki koostuu Taizé-lauluista, Raamatun teksteistä, rukouksesta ja hiljaisuudesta.

Kevätkauden viimeinen rukoushetki pidettiin 21.5.

Syksyllä hiljaisuuden rukoushetket jatkuvat  sunnuntaisin 10.9.-17.12.


 

Kamalat äidit -ryhmä aloittaa syksyllä Oulussa.

 

 

Uusi murrosikäisten lasten äideille tarkoitettu vertaisryhmä, Kamalat äidit, aloittaa syksyllä Oulussa. Tapaamiset pidetään Melleniuksen ryhmätalossa Peltolassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa **@**. Vertaisryhmään osallistuminen on ilmaista, mutta osanottajilta toivotaan sitoutumista. Ensimmäisessä tapaamisessa kerrotaan tarkemmin ryhmän toiminnasta ja teemoista. Tervetuloa mukaan, jos elämä teinin kanssa väsyttää!

RYHMÄN ALOITUS  SYYSKUUSSA.

 

Oulun NNKY:n vauvaihailijat sai Vapaaehtoistoiminnan kunniamaininnan

 

 

Ensi- ja turvakotien liiton Vapaaehtoistoiminnan kunniamaininta on myönnetty Oulun ensi- ja turvakoti ry:n Päiväryhmä Seraffiinassa toimivalle Oulun NNKY:n koordinoimalle Vauvaihailijat-ryhmälle sekä Kuopion ensikoti ry:n vapaaehtoiselle valokuvaajalle Sanna Sutiselle, joka on kuvannut ensikodin äitejä ja vauvoja voimauttavan valokuvan keinoin.

Vapaaehtoistoiminnan palkinnon sai Pienperheyhdistys ry:n Mummilassa vapaaehtoisten kummi-isovanhempien muodostama Teatteri Tuulahdus.

Vuoden vapaaehtoistekona palkitaan vuosittain sellainen vapaaehtoistoimija, joka on antanut merkittävän panoksensa yhdistyksen toimintaan ja tuonut iloa lapsille ja vanhemmille.

Teatteri Tuulahdus esiintyy lasten tapahtumissa, juhlissa, kouluissa, päiväkodeissa, vapaaehtoistoiminnan tapahtumissa tehden Mummila-toimintaa tunnetuksi ja edistäen ylisukupolvista toimintaa. Pienperheyhdistyksen Mummila on kolmen polven kohtaamispaikka, joka tarjoaa toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Teatteri Tuulahdus on hieno esimerkki siitä, kuinka voidaan tuoda ihmiset yhteen, luoda kokemuksia ja tehdä vaikuttamistoimintaa teatterin keinoin.

Onnea Teatteri Tuulahdus! Onnea Oulun Vauvaihailijat ja Sanna Sutinen! Upeaa, vaikuttavaa ja merkittävää toimintaa lasten ja perheiden hyväksi.

Jos olet kiinnostunut toimimaan äitien ja vauvojen kanssa, ota yhteys 040 7514480 tai **@**

 

 

 

Itu päivystää Oulussa

 

 

Oulussa on alkanut Itu-työ, jonka tavoitteena on auttaa naisia ja tyttöjä yllätysraskaustilanteissa ja abortin jälkeisissä kriiseissä. Naisia tuetaan myös siinä tilanteessa, jossa he jatkavat raskauttaan vaikeassa tilanteessa. Tärkeimmät työmuodot ovat yksilötapaamiset, puhelinpäivystys sekä abortin läpikäyneiden vertaistukiryhmät.

Itu-työ alkoi Tampereella vuonna 2004. Tällä hetkellä työtä tehdään Tampereen lisäksi pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Turussa.

Oulussa toimii oma puhelinpäivystys numerossa 044 7922229 ja syyskuusta lähtien henkilökohtaisiin tapaamisiin on mahdollisuus tiistaisin klo 16-17.45.

Ituprojektin työ perustuu kristilliseen arvopohjaan ja ihmiskäsitykseen. Apua tarjotaan kaikille riippumatta ihmisen taustasta ja elämäntilanteesta. Kunnioitamme jokaisen päätöstä, oli se sitten mikä tahansa. Palvelut ovat ilmaisia ja keskustelut luottamuksellisia. Raha-automaattiyhdistys tukee toimintaa. Itu-projektista kerrotaan lisää osoitteessa www.ituprojekti.net.

ITU-päivystys on jäänyt kesälomalle. Päivystykset jatkuvat elokuussa.

Matalan kynnyksen ryhmä teinien äideille

 

Kamalat äidit -ryhmä on tarkoitettu murrosikäisten lasten äideille. Ryhmä kokoontuu yhteensä 10 kertaa, noin joka toinen viikko, puolitoista tuntia kerrallaan. Osallistuminen on maksutonta, mutta sitoutumista ryhmään toivotaan. Seuraava ryhmä aloittaa alkuvuodesta 2017. Ilmoittautumiset etukäteen osoitteeseen **@** tai 040 7514480. Ryhmään otetaan enintään kymmenen äitiä.

 

Kellarikirppis avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-18

Asemakatu 15:ssä sijaitseva NNKY:n kellarikirppis on avoinna sekä keskiviikkona että torstaina klo 16-18. Kirppikselle kulku sisäpihan kautta kellariin. Kirppis avoinna vielä 22.6., sen jälkeen siirrytään kesätauolle.

 

  • Oulun NNKY:n toimistolla on myytävänä mm. NNKY-kasseja (á 8 euroa) sekä NNKY-adresseja ja –kortteja. 
  • Otetaan lahjoituksina vastaan kaikenlaisia lankoja! Neulomme sukkia, lapasia ym. lahjoitettavaksi eteenpäin sekä myytäväksi omissa myyjäisissämme. Äiti Teresa -peitot lahjoitetaan SPR:lle eteenpäin toimitettaviksi.

Lisää tietoa Kamalat äidit® -kotisivuilta!

Kamalat äidit® -toiminnalla on omat kotisivut osoitteessa www.kamalataidit.fi. Sivuilla on tietoa alkavista ryhmistä ja ajankohtaisesta äititoiminnasta. Palaute-lomakkeella voit kertoa meille terveisesi.

Viikoittain kokoontuvat

Ma klo 12-15 peittotalkoot, jossa kudotaan äiti-Teresan peittoja. Kevätkauden viimeinen kerta on 15.5., syyskausi aloitetaan 4.9.

Ke klo 12-15 sukkatalkoot. Kudomme villasukkia hyväntekeväisyyteen. kevätkauden viimeinen kokoontuminen on 17.5., syyskausi aloitetaan 6.9.

To klo 14 -16 avoimet ovet, monikulttuurinen naisten ryhmä. Joka kerta eri ohjelmaa, mutta kahvipöytä on katettu joka kerta. Ryhmä jää kesälomalle 15.6., syyskausi aloitetaan 7.9.

Su klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki Keskustan srk-talon (Isokatu 17) toisessa kerroksessa. Hiljaisuutta, rukousta, Taizé-lauluja. Teetarjoilu. Kevätkauden viimeinen rukoushetki pidetään 21.5., syyskausi aloitetaan 10.9.

 

Tervetuloa Tunturikeimiölle!

Suomen NNKY-liiton toimintakeskus Tunturikeimiö kutsuu luonnossa liikkujat  huikeisiin tunturimaisemiin Lappiin, Muonioon.

Tunturikeimiö tarjoaa majoitusta ja kotitekoista ruokaa kotoisassa, rauhallisessa ympäristössä, josta pääsee helposti myös säpinän keskelle.

Tunturikeimiöllä Kiepissä saunat ovat aina lämpiminä ja rakennuksessa on myös viihtyisä ja ajanmukaisesti varusteltu kokoustila. Rantasaunalta voi käydä virkistymässä kirkasvetisessä Naistenlammessa.

Tunturikeimiöllä on mutkaton tunnelma, josta huolehtii talon vastaava hoitaja Kristian Pieviläinen.

 

.