Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet
Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys

Naiset luovat turvallisen maailman.

Oulun NNKY

Asemakatu 15, 90100 Oulu
Käyntiosoite: Isokatu 15
**@**
toiminnanohjaaja Maarit Peltoniemi
p. 040 751 4480
**@**

Toimitilamme avoinna ma-ke klo 9-15, to 10-17, pe suljettu

Oulun NNKY:n verkkolaskutusosoite:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

Välittäjän tunnus: 003714377140

Verkkolaskutusosoite OVT-tunnus: 003702357417001

Paperilaskut:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

003702357417001

PL 508

02066 DOCUSCAN

***********************

 

Maisemamaalauskurssi syyskuussa Pikisaaressa. Ilmoittaudu!

Uusi Kamalat äidit -ryhmä eli keskusteluryhmä teinien äideille aloittaa lokakuun alussa. Nyt on siis aika ilmoittautua! Laita viesti osoitteeseen nnky.oulu(at)co.inet.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maisemaalauskurssille muutama paikka vapaana

 

Kuvataiteilija Päivi Pussilan maisemamaalauksen intensiivikurssi pidetään 5.9. ja 12.9. klo 15-21 Pikisaaressa taiteilijan työhuoneella. Opetustunteja on yhteensä 14 ja kurssin hinta 35 euroa. Muutama paikka on vielä vapaana. Ilmoittaudu nnky.oulu(at)co.inet.fi, 040 7514480.

 

 

NNKY mukana piispansauvakävelytapahtumassa

 

Oulun NNKY:n syyskausi pyörähtää käyntiin piispansauvakävelytapahtumassa la 26.8. klo 11-14. Tervetuloa tutustumaan järjestöjen toimintaan kaupunginteatterin ala-aulassa!

 

Hiljaisuutta ja rukousta


Hiljaisuuden rukoushetkiä vietetään klo 18 Keskustan seurakuntatalossa.
Noin puoli tuntia kestävä hiljentymisen hetki koostuu Taizé-lauluista, Raamatun teksteistä, rukouksesta ja hiljaisuudesta.

Syksyllä hiljaisuuden rukoushetket jatkuvat  sunnuntaisin 10.9. - 17.12.

 

Kamalat äidit -ryhmä aloittaa syksyllä Oulussa.

 

Uusi murrosikäisten lasten äideille tarkoitettu vertaisryhmä, Kamalat äidit, aloittaa syksyllä Oulussa. Tapaamiset pidetään Melleniuksen ryhmätalossa Peltolassa. Ensimmäinen kokoontuminen 4.10. klo 16.30-18 ja seuraavat 18.10., 1.11., 15.11., 29.11. ja 13.12. Tapaamisia jatketaan kevätkaudella.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa **@**. Vertaisryhmään osallistuminen on ilmaista, mutta osanottajilta toivotaan sitoutumista. Ensimmäisessä tapaamisessa kerrotaan tarkemmin ryhmän toiminnasta ja teemoista. Tervetuloa mukaan, jos elämä teinin kanssa väsyttää!

 

Itu-päivystys aloittaa syyskuun alussa

Haluatko jutella raskaudestasi? Pelottaako raskausaika tai synnytys? Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia. Oulussa Itu-päivystys on avoinna tiistaisin klo 16-18; sovi tulostasi tekstiviestillä 044 7922229.

 

Iltakahvit hyvässä seurassa

Ma 2.10. klo 18 saamme iltakahveille/-teelle vieraaksi Suomen NNKY-liiton uuden pääsihteerin Anne Pönnin. Tervetuloa juttelemaan ajankohtaisista järjestöömme liittyvistä asioista ja muustakin mukavasta. Kahvit keitellään uusitussa keittiössämme:) 

 

Tunteita ja voimavaroja

Uusi Voimasiskot -ryhmä kokoontuu 9.10., 30.10., 27.11. ja 18.12. klo 18-19.30 NNKY:llä, Isokatu 15. Voimasiskot on keskusteluryhmä,  jonka tarkoituksena on antaa naisille työkaluja omien tunteiden ja voimavarojen tunnistamiseen.Tervetuloa mukaan! Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittautumiset 2.10. mennessä: **@** tai 040 7514480.

 

Kuolemisen taito -kurssi

Lauantaina 14.10. klo 10 - 13 puhutaan kuolemasta. ”Kuoleman salaisuuden pohtiminen on ihmisenä olemisen salaisuuden pohtimista.” Tervetuloa jakamaan ajatuksia kuolemasta, kuolemanpelosta, luopumisesta. Keskustelussa mukana pastori Päivi Jussila ja toiminnanohjaaja Maarit Peltoniemi. Tarjoilujen vuoksi toivomme etukäteisilmoittautumista 9.10. mennessä, p. 040 7514480 tai **@**

 

 

Asiakasilta Vogliassa

Oulun NNKY:n jäsen! Tervetuloa ke 8.11. klo 18-20 Voglian asiakasiltaan, Pakkahuoneenkatu 22. Ohjelmassa muotinäytös ja pientä tarjoilua. Alennus   20 %. Ilmoittaudu viimeistään 3.11. osoitteeseen nnky.oulu(at)co.inet.fi tai 040 7514480.

 

Oulun NNKY:n vauvaihailijat sai Vapaaehtoistoiminnan kunniamaininnan

 

 

 

Ensi- ja turvakotien liiton Vapaaehtoistoiminnan kunniamaininta on myönnetty Oulun ensi- ja turvakoti ry:n Päiväryhmä Seraffiinassa toimivalle Oulun NNKY:n koordinoimalle Vauvaihailijat-ryhmälle sekä Kuopion ensikoti ry:n vapaaehtoiselle valokuvaajalle Sanna Sutiselle, joka on kuvannut ensikodin äitejä ja vauvoja voimauttavan valokuvan keinoin.

Vapaaehtoistoiminnan palkinnon sai Pienperheyhdistys ry:n Mummilassa vapaaehtoisten kummi-isovanhempien muodostama Teatteri Tuulahdus.

Vuoden vapaaehtoistekona palkitaan vuosittain sellainen vapaaehtoistoimija, joka on antanut merkittävän panoksensa yhdistyksen toimintaan ja tuonut iloa lapsille ja vanhemmille.

Teatteri Tuulahdus esiintyy lasten tapahtumissa, juhlissa, kouluissa, päiväkodeissa, vapaaehtoistoiminnan tapahtumissa tehden Mummila-toimintaa tunnetuksi ja edistäen ylisukupolvista toimintaa. Pienperheyhdistyksen Mummila on kolmen polven kohtaamispaikka, joka tarjoaa toimintaa lapsille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Teatteri Tuulahdus on hieno esimerkki siitä, kuinka voidaan tuoda ihmiset yhteen, luoda kokemuksia ja tehdä vaikuttamistoimintaa teatterin keinoin.

Onnea Teatteri Tuulahdus! Onnea Oulun Vauvaihailijat ja Sanna Sutinen! Upeaa, vaikuttavaa ja merkittävää toimintaa lasten ja perheiden hyväksi.

Jos olet kiinnostunut toimimaan äitien ja vauvojen kanssa, ota yhteys 040 7514480 tai **@**

 

 

 

Itu päivystää Oulussa

 

 

Oulussa on alkanut Itu-työ, jonka tavoitteena on auttaa naisia ja tyttöjä yllätysraskaustilanteissa ja abortin jälkeisissä kriiseissä. Naisia tuetaan myös siinä tilanteessa, jossa he jatkavat raskauttaan vaikeassa tilanteessa. Tärkeimmät työmuodot ovat yksilötapaamiset, puhelinpäivystys sekä abortin läpikäyneiden vertaistukiryhmät.

Itu-työ alkoi Tampereella vuonna 2004. Tällä hetkellä työtä tehdään Tampereen lisäksi pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Turussa.

Oulussa toimii oma puhelinpäivystys numerossa 044 7922229 ja syyskuusta lähtien henkilökohtaisiin tapaamisiin on mahdollisuus tiistaisin klo 16 - 18.

Ituprojektin työ perustuu kristilliseen arvopohjaan ja ihmiskäsitykseen. Apua tarjotaan kaikille riippumatta ihmisen taustasta ja elämäntilanteesta. Kunnioitamme jokaisen päätöstä, oli se sitten mikä tahansa. Palvelut ovat ilmaisia ja keskustelut luottamuksellisia. Raha-automaattiyhdistys tukee toimintaa. Itu-projektista kerrotaan lisää osoitteessa www.ituprojekti.net.

 Päivystykset jatkuvat 5.9.

 

 

 

Kellarikirppis avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-18

Asemakatu 15:ssä sijaitseva NNKY:n kellarikirppis on avoinna sekä keskiviikkona että torstaina klo 16-18. Kirppikselle kulku sisäpihan kautta kellariin.

 

  • Oulun NNKY:n toimistolla on myytävänä mm. NNKY-kasseja (á 8 euroa) sekä NNKY-adresseja ja –kortteja. 
  • Otetaan lahjoituksina vastaan kaikenlaisia lankoja! Neulomme sukkia, lapasia ym. lahjoitettavaksi eteenpäin sekä myytäväksi omissa myyjäisissämme. Äiti Teresa -peitot lahjoitetaan SPR:lle eteenpäin toimitettaviksi.

Lisää tietoa Kamalat äidit® -kotisivuilta!

Kamalat äidit® -toiminnalla on omat kotisivut osoitteessa www.kamalataidit.fi. Sivuilla on tietoa alkavista ryhmistä ja ajankohtaisesta äititoiminnasta. Palaute-lomakkeella voit kertoa meille terveisesi.

Viikoittain kokoontuvat

Ma klo 12 - 15 käsityökahvila, jossa kudotaan mm. Äiti Teresan peittoja. Syyskausi aloitetaan 4.9.

Ke klo 12 - 15 käsityökahvila, jossa tehdään hyväntekeväisyyteen erilaisia käsitöitä. Omakin käsityö on sallittua ottaa mukaan! Syyskausi aloitetaan 6.9.

To klo 14 - 16 avoimet ovet, monikulttuurinen naisten ryhmä. Joka kerta eri ohjelmaa, mutta kahvipöytä on katettu joka kerta. Syyskausi aloitetaan 7.9.

Su klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki Keskustan srk-talon (Isokatu 17) toisessa kerroksessa. Hiljaisuutta, rukousta, Taizé-lauluja. Teetarjoilu. Syyskausi aloitetaan 10.9.

 

Tervetuloa Tunturikeimiölle!

Suomen NNKY-liiton toimintakeskus Tunturikeimiö kutsuu luonnossa liikkujat  huikeisiin tunturimaisemiin Lappiin, Muonioon.

Tunturikeimiö tarjoaa majoitusta ja kotitekoista ruokaa kotoisassa, rauhallisessa ympäristössä, josta pääsee helposti myös säpinän keskelle.

Tunturikeimiöllä Kiepissä saunat ovat aina lämpiminä ja rakennuksessa on myös viihtyisä ja ajanmukaisesti varusteltu kokoustila. Rantasaunalta voi käydä virkistymässä kirkasvetisessä Naistenlammessa.

Tunturikeimiöllä on mutkaton tunnelma, josta huolehtii talon vastaava hoitaja Kristian Pieviläinen.

 

.