Oulun NNKY
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Yhteystiedot | På svenska | In English | Sivukartta | Intranet

Naiset luovat turvallisen maailman.

Oulun NNKY

Asemakatu 15, 90100 Oulu
Käyntiosoite: Isokatu 15
**@**
toiminnanohjaaja Maarit Peltoniemi
p. 040 751 4480
**@**

Toimitilamme avoinna ma-ke klo 9-15, to 10-17, pe suljettu

Oulun NNKY:n verkkolaskutusosoite:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

Välittäjän tunnus: 003714377140

Verkkolaskutusosoite OVT-tunnus: 003702357417001

Paperilaskut:

Oulun Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys ry

003702357417001

PL 508

02066 DOCUSCAN

***********************

 

Oulun NNKY:n IKIOMA -hanke on saanut Apu-lehden myöntämän Aputonnin toiminnan tukemiseksi.

 

 

 

Syyskokouksen päätöksiä

Oulun NNKY:n syyskokouksessa valittiin uutena jäsenenä hallitukseen Irmeli Parviainen erovuoroisen Maritta Oksasen tilalle. Erovuoroiset Eija Mukka ja Judy Song jatkavat edelleen. Muut hallituksen jäsenet ovat Riitta Heikkinen, Auli Piira ja Vuokko Keränen. Lea Kärki jatkaa puheenjohtajana. Syyskokous hyväksyi ensi vuoden toimintasuunnitelman ja tulo- ja menoarvion. Uutena toimintamuotona aloitetaan terveysliikuntaryhmä ja nuorten naisten kasvua tukeva valokuvausryhmä, VALO. Vuoden 2018 jäsenmaksuksi päätettiin 20 euroa.

 

 

Hiljaisuutta ja rukousta

 


Hiljaisuuden rukoushetkiä vietetään klo 18 Keskustan seurakuntatalossa.
Noin puoli tuntia kestävä hiljentymisen hetki koostuu Taizé-lauluista, Raamatun teksteistä, rukouksesta ja hiljaisuudesta.

Syksyllä hiljaisuuden rukoushetket jatkuvat  sunnuntaisin 10.9. - 17.12.

 

Tervetuloa IKIOMA-talkoisiin!

Ensi keväänä talkoillaan  27.1., 24.2., 24.3.,14.4. ja 5.5. klo 12-17. Tervetuloa mukaan talkoilemaan; lisätietoja Vuokko Keränen **@** tai 0400726178.

 

 

Itu-työ tukee

 

Haluatko jutella raskaudestasi? Pelottaako raskausaika tai synnytys? Itu-työ tukee kriisiraskaustilanteessa olevia, raskauttaan vaikeassa tilanteessa jatkavia ja abortin läpikäyneitä tyttöjä ja naisia. Palvelut ovat ilmaisia ja luottamuksellisia. Oulussa Itu-päivystykseen saa yhteyden tekstiviestillä 044 7922229.

 

 

 

Joulumyyjäiset perinteisesti

 

Myyjäiset pidetään la 16.12. klo 11-14 Oulun NNKY:llä, Isokatu 15. Myytävänä mm. porkkana- ja lanttulaatikoita (3 €/400 g rasia), laatikoita voi varata etukäteen, viimeistään 13.12. sähköpostilla **@**. Tervetuloa ostoksille!

 

Jouluglögeillä viihdytään

Kutsu kaikille! Tervetuloa glögille ja piparille ti 19.12. klo 18 Oulun NNKY:lle! Tiedossa yllätysohjelmaa!

 

Itu päivystää Oulussa

 

Oulussa on alkanut Itu-työ, jonka tavoitteena on auttaa naisia ja tyttöjä yllätysraskaustilanteissa ja abortin jälkeisissä kriiseissä. Naisia tuetaan myös siinä tilanteessa, jossa he jatkavat raskauttaan vaikeassa tilanteessa. Tärkeimmät työmuodot ovat yksilötapaamiset, puhelinpäivystys sekä abortin läpikäyneiden vertaistukiryhmät.

Itu-työ alkoi Tampereella vuonna 2004. Tällä hetkellä työtä tehdään Tampereen lisäksi pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Turussa.

Oulussa toimii oma puhelinpäivystys numerossa 044 7922229 ja syyskuusta lähtien myös henkilökohtaisiin tapaamisiin on mahdollisuus.

Ituprojektin työ perustuu kristilliseen arvopohjaan ja ihmiskäsitykseen. Apua tarjotaan kaikille riippumatta ihmisen taustasta ja elämäntilanteesta. Kunnioitamme jokaisen päätöstä, oli se sitten mikä tahansa. Palvelut ovat ilmaisia ja keskustelut luottamuksellisia. Raha-automaattiyhdistys tukee toimintaa. Itu-projektista kerrotaan lisää osoitteessa www.ituprojekti.net.

 

 

Kellarikirppis avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-18

Asemakatu 15:ssä sijaitseva NNKY:n kellarikirppis on avoinna sekä keskiviikkona että torstaina klo 16-18. Kirppikselle kulku sisäpihan kautta kellariin.

 

  • Oulun NNKY:n toimistolla on myytävänä mm. NNKY-kasseja (á 8 euroa) sekä NNKY-adresseja ja –kortteja. 
  • Otetaan lahjoituksina vastaan kaikenlaisia lankoja! Neulomme sukkia, lapasia ym. lahjoitettavaksi eteenpäin sekä myytäväksi omissa myyjäisissämme. Äiti Teresa -peitot lahjoitetaan SPR:lle eteenpäin toimitettaviksi.

Lisää tietoa Kamalat äidit® -kotisivuilta!

Kamalat äidit® -toiminnalla on omat kotisivut osoitteessa www.kamalataidit.fi. Sivuilla on tietoa alkavista ryhmistä ja ajankohtaisesta äititoiminnasta. Palaute-lomakkeella voit kertoa meille terveisesi.

Viikoittain kokoontuvat

Ma klo 12 - 15 käsityökahvila, jossa kudotaan mm. Äiti Teresan peittoja.

Ke klo 12 - 15 käsityökahvila, jossa tehdään hyväntekeväisyyteen erilaisia käsitöitä. Omakin käsityö on sallittua ottaa mukaan!

To klo 14 - 16 avoimet ovet, monikulttuurinen naisten ryhmä. Joka kerta eri ohjelmaa, mutta kahvipöytä on katettu joka kerta.

Su klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki Keskustan srk-talon (Isokatu 17) toisessa kerroksessa. Hiljaisuutta, rukousta, Taizé-lauluja. Teetarjoilu.

 

Tervetuloa Tunturikeimiölle!

Suomen NNKY-liiton toimintakeskus Tunturikeimiö kutsuu luonnossa liikkujat  huikeisiin tunturimaisemiin Lappiin, Muonioon.

Tunturikeimiö tarjoaa majoitusta ja kotitekoista ruokaa kotoisassa, rauhallisessa ympäristössä, josta pääsee helposti myös säpinän keskelle.

Tunturikeimiöllä Kiepissä saunat ovat aina lämpiminä ja rakennuksessa on myös viihtyisä ja ajanmukaisesti varusteltu kokoustila. Rantasaunalta voi käydä virkistymässä kirkasvetisessä Naistenlammessa.

Tunturikeimiöllä on mutkaton tunnelma, josta huolehtii talon vastaava hoitaja Kristian Pieviläinen.

 

.